torstai 3. huhtikuuta 2014

Aloitus

Tervetuloa meidän halihauvojen, Nanan ja Dinan blogiin. Nana ja Dina ovat 4-vuotiaita mittelspitz narttuja, Dina tosin syntyjään kleinspitz, mutta kasvoi mitteliksi. Nana ja Dina eivät siis ole siskoksia, niillä on parin päivän ikäero. Nanaa me mentiin alunperin hakemaan, mutta kasvattajan ei tarvinnut paljoa ylipuhua meitä ottamaan Dina sijoitukseen. Koska Dina on meillä sijoituksessa, se on kiertänyt kasvattajan kanssa näyttelyitä ja kerännyt SERTit Suomen MuotoValion titteliin. Kolme viikkoa sitten Dina astutettiin ja nyt odotellaan pentuja. Mm. sitä pääsee seuraamaan tässä blogissa.

10/2013
Nana ja Dina elävät ihan normaalia kotikoiran elämää, ilostuttavat ja sulostuttavat meidän arkeamme. Harrastamme ahkerasti lenkkeilyä ja silloin tällöin koirat pääsevät myös hyppimään agilityesteitä takapihallamme.

10/2013
Pääosin tämän blogin päivittelystä vastaan minä, Heidi (vieraile toki minun blogissanikin), mutta välillä saatan päästää koiratkin ääneen. Harrastan valokuvausta, joten Halihauvat-blogista löytyy taatusti paljon hyvälaatuisia kuvia :) Kaikki kuvat ovat siis © Heidi Wallin, ellei toisin mainita. Kuvien kopiointi on ehdottomasti kielletty!

02/2014
Tervetuloa blogiimme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti