lauantai 8. marraskuuta 2014

Best-In Puppy Show 8.11.

© Arja Wallin
Tänään lauantaina 8.11. suunnattiin Lunan kanssa Helsingin Messukeskukseen pentunäyttelyihin. Alkuun Luna oli ihan kauhuissaan ihmis- ja koirapaljoudesta ja kiipesi vain koko ajan mun syliin turvaan. Kehään pääsyä odotellessa Luna ehti kuitenkin tottua hälinään ja oli pian kuin kotonaan. Luna sai päivän aikana paljon ihastuneita katseita ja useat ohikulkijat kuuluivat ihastelevan Lunan silmiä. Muutamia pikkulapsia tuli kyselemään, saako Lunaa silittää. Luna suhtautui lapsiin vähän varautuneesti ja hiippaili mun jalkojen taakse piiloon. Kun laskeuduin kyykkyyn Lunan luo, antoi se kiltisti lasten silittää.

Harjoitteluja ennen kehää
© Arja Walliin

Kaverikuva <3
© Arja Wallin
Pitkän odotuksen jälkeen päästiin viimein kehään toisen mittelinartun kanssa. Luna yritti alkuun kulkea nenä maassa, eikä oikein malttanut keskittyä. Sain sen kuitenkin pian keskittämään huomion itseeni, kun se huomasi nakit kädessäni. Pätkittäin keskittyminen edelleen herpaantui, mutta malttoi Luna välillä juosta hienostikin. Pöydällä se seisoi ihan hyvin ja antoi tuomarin kopeloida itseään. Arvostelua odotellessa Luna seisoi niin hienosti paikoillaan ja ainakin melkein koko ajan keskittyi muhun :D

Niin hienosti seistään arvostelua odotellessa :)
© Arja Wallin
© Arja Wallin

Toisen mittelin arvostelun jälkeen juostiin vielä hetki kehässä yhdessä, jonka jälkeen tuomari päätti palkita Lunan pentuluokan 1 ja kunniapalkinnolla! Odotettiin toisen luokan nartun arvostelun ajan ja sitten oli vuorossa parhaan nartun valinta. Juostiin yhdessä kehässä ja sitten tuomari päätti palkita toisen nartun 1 ja Lunan kakkoseksi. Toinen oli puolitoista kuukautta vanhempi ja näin ollen hieman aikuisemman näköinen ja siksi vei voiton Lunalta. Mutta ei todellakaan ole huono hävitä vanhemmalle :)

© Arja Wallin

Arvostelu:
6 kk narttu, jolla ihastuttava ilme ja pää. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Kokoon sopiva luusto. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä häntä ja hännän kiinnitys. Liikkuu halutessaan erittäin hyvin. Esiintyy ja esitetään hyvin.


PL-1 + KP, PN2

Kunniapalkinto ja palkintomakkara :)

Lunan kehän jälkeen lähdettiin kiertämään lemmikkimessujen kojuja. Kovin paljoa ei innostuttu shoppailemaan, mutta mukaan tarttui kaksi näyttelyhihnaa 5€/kpl. En nyt millään muista, mikä oli kojun nimi, mutta kivat hihnat saatiin, kiitos. Nyt on kaikille koirille omat hihnat, kun joskus osuu näyttelyissä kaikille sopiva luokka samoista näyttelyistä :)

Uudet näyttelyhihnat (lila ja pinkki) + Porvoon näyttelyistä ostettu musta hihna

Täytyyhän tytöillä olla vähän bling blingiä hihnoissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti