lauantai 4. huhtikuuta 2015

Tilannekatsaus


Hei vain pitkästä aikaa tänne Halihauvojen bloginkin puolelle. Meillä ei ole mitään ihmeempiä tapahtunut, joten blogikin on saanut viettää hieman hiljaiseloa. Ulkoasulle tein tuossa kuukausi sitten pienen päivityksen ja uuteen banneriin olen aika tyytyväinen. Paitsi että kuukausi sitten ulkona oli ihan täysi talvi ja nyt ollaan kovaa vauhtia menossa kevättä kohti, vaikka takatalvi yrittääkin sitä estellä. Talvinen banneri ei siis ehkä ole paras mahdollinen tähän hetkeen, mutta saa nyt kelvata vielä jonkin aikaa, jos en nyt innostu muokkaamaan tästä bannerista keväisempää.

Vanha turhan synkkä ja simppeli ulkoasu ja uusi talvinen ulkoasu
14.-15.3. kävin kasvattajakurssilla ja nyt olisi sitten oikeus alkaa kasvattaa koiria! Vielä kun keksisi kasvattajanimen. Haliwallin olisi yksi vaihtoehto, mutta tavallaan en kuitenkaan tahtoisi suomenkielistä kennelnimeä. Tavallaan olisi kuitenkin kiva, että nimi olisi jotenkin halaamiseen liittyvä, kun bloginkin nimi on jo Halihauvat. Lisäksi olisi kiva, kun jossain kohtaa nimeä olisi tuo w-kirjain, joka tulisi meidän sukunimestä. Mutta enpä tiedä. Täytyy vielä pistää mietintämyssy päähän ja koittaa keksiä jokin oikein hyvä nimi.

Nyt on oikein todistus koirien kasvatuksen pätevyydestä :D
Muuten meille ei kovin ihmeitä kuulu. Innolla odotellaan näyttelyitä ja jokunen näyttelyharjoituskin ollaan jo pidetty. Lunalta esiintyminen tulee oikein luonnostaan, mutta toisaalta se saattaa olla vähän turhan innokas seisomaan paikoillaan tuomarin luona. Nanakin on oppinut esiintymään hyvin ainakin kotipihalla - kunhan vain palkkanamit ovat riittävän hyviä. Dina tietysti vanhana konkarina osaa jo kaiken, kunhan vain hiffaa ensin, että täähän oli tämä juttu. Hyvillä mielin siis odotellaan näyttelykauden alkua. Ensimmäinen näyttelyhän meillä on vappuna Lahdessa Nanan ja Lunan kanssa. Dina pääsee debytoimaan vasta 24.5. Helsingin kansainvälisessä näyttelyssä. Vähän kyllä suunniteltiin, että josko käytäisiin harjoittelemassa 25.4. match showssa Porvoon Mustin & Mirrin parkkiksella. Täytyy katsoa, siellä olisi kyllä hyvä pitää kenraaliharjoitus virallisia näyttelyitä varten ;)

Luna 10 kk

Dina 4 v 10 kk

Nana ei osannut poseerata kameralle tällä kertaa. Lenkkeilty on kuitenkin ahkerasti ja se alkaa onneksi näkyä jo pikkuhiljaa vatsanympäryksessäkin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti