lauantai 2. toukokuuta 2015

Lahden ryhmänäyttely 1.5.2015

Menestystä ei tällä kertaa tullut, mutta kokemusta sitäkin enemmän. Ja itsensä voittaminenhan on tärkeintä, eikös? Paljon uusia, vanhoja ja uusia-vanhoja tuttavia tavattiin ja päivä oli oikein mukava, vaikka kylmän tuulen jäljiltä loppuilta menikin peiton alla täristen. Kuvia yritettiin räpsiä mahdollisimman paljon, joten postauksesta tulee melko kuvapainoitteinen. Mutta laitetaan nyt alkuun tyttöjen arvostelut ja sen jälkeen kuvat.

JUN-EH, JUK1
Arvostelu: Hyvän tyyppinen, hieman suurikorvainen ja edestä kovin niukasti kulmautunut tyttö. Liian lyhyt ja laskeva lantio.
Aavistuksen alas kiinnittynyt häntä. Liikkuu edestä löysästi. Hyvä karvan laatu, mutta ei täydessä turkissa. Tarvitsee aikaa.

AVO-ERI, AVK-1
Arvostelu: Pienehkö ja hieman matalaraajaisen vaikutelman antava. Pitkät korvat, muuten hyvä pää. Lyhyt pysty olkavarsi.
Hieman ylipainoinen runko. Riittävät takakulmaukset. Aavistuksen alas kiinnittynyt, tiukasti kaartuva häntä. Hyvä karva.
Liikkuu leveästi edestä.

Lunalla oli keskittyminen vähän hukassa ja tosiaan karvaa lähti vihannespussillinen äitin edellisenä päivänä kevyesti siistiessä sitä. Ei voi mitään, ehkäpä ne karvat kasvaa takaisin syksyn näyttelyihin mennessä :D

Nana esiintyi superhienosti ja sain sille jopa opetettua, ettei kehässä istuta. Kyllä palkka nakeilla vain on kumma voima :D Nanasta olen hurjan ylpeä, viime viikon mätsäreiden perusteella en uskonut sen esiintyvän näin hienosti, etenkin kun kenraaliharjoitukset jäivät näyttelypäivälle. Mutta Nanapa yllätti ja toimi erinomaisesti! Nyt täytyy pitää tiukka linja, että seuraavissa näyttelyissä olisi vähän vähemmän lihava koira.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Perhepotretti: Dina, Luna ja Lunan isukki Hotti

Ensin Hotti oli Lunan mielestä tosi pelottava, mutta myöhemmin Luna painiskeli isänsä kanssa ihan onnessaan :)

Cadinan Hot Hero "Hotti" eli Lunan isä, taustalla Hotin veli Miksu
Hotin tulokseksi tuli: VAL-ERI, SA, VAK3, PU4

Cadinan Hairy Hero "Miksu" ja Hot Hero "Hotti" eli Lunan setä ja isä

Cadinan Wild Will "Rommi" eli Lunan veli (ent. Wilson)

Isä ja poika: Cadinan Hot Hero "Hotti" ja Wild Will "Rommi"

Veli ja sisko: Cadinan Wild Will "Rommi" ja Wild Wish "Luna"

Cadinan Wild Will "Rommi"
Rommi pärjäsi hienosti: JUN-ERI, JUK-1, SA, SERT, PU2

Rommilla on vielä lennokkaampi askel, kuin Lunalla - oikea show-ravi!

Luna odottelemassa kehään pääsyä

Luna-hymytyttö

Luna kehässä

Luna, välillä keskityttiin

Mittelspitz musta/ruskea kasvattajaryhmä voittaja:
Cadinan Wild Wish, Wild Will, Hot Hero ja Hairy Hero (eli Luna ja sen veli sekä näiden isä ja sen veli)

Mustanpaimenen Onyx ja Cadinan Wild Will
eli Rommi ja kaverinsa Chili
Nana kehässä

Nana kehässä

Sellaiset karkelot tällä kertaa, nyt jäädään innolla odottelemaan seuraavia näyttelyitä, jotka ovat kolmen viikon päästä Helsingissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti