tiistai 26. huhtikuuta 2016

Sählä mikä sählä

Pieni potilas <3 Luna oli ekan illan olevinaan niin kipeä ja vaatimalla vaati erityiskohtelua :D

Sunnuntaina olisi ollut näyttelyt Kouvolassa Lunan kanssa. Jouduttiin kuitenkin jäämään pois, kun Luna perjantaina pihalla riehuessaan onnistui katkaisemaan kyntensä ja se jouduttiin poistamaan ja nyt on antibioottikuuri päällä (kiitos nopeasta hoidosta vakkari ell-klinikkamme Linnunmäki!). Siitä hyvästä jää ensi lauantain näyttelytkin välistä. Noh, meidän tämän vuoden näyttelydebyytti Lunan kanssa siirtyi Helsinkiin kv-näyttelyyn, hui! Noh, olen katsonut meille ainakin neljät mätsärit, joihin voitaisiin ennen Helsinkiä lähteä harjoittelemaan.

Porvoon eläinlääkäriaseman sivuille näkyi ilmestyneen silmätarkastuspäiväilmoitus. 10.5. järjestävät tarkastuspäivän, jossa saisi virallisesti tutkittua silmät ja polvet, jotka pitäisi olla mitteleillä tutkittuina ennen astutusta. Dinallehan on suunnitteilla kesälle 2017 pennut, joten nyt olisi hyvä tilaisuus käyttää se tarkastuksissa. Lunan kanssa täytyy vielä vähän arpoa, että käyttääkö senkin samalla vai vasta toiste. Tarkastukset ovat kyllä voimassa kaksi vuotta, mutta täytyy nyt katsoa :)

Kyllä pientä väsytti rankan päivän jälkeen <3

Ja koska näyttelyt jäi välistä, oli hyvä syy harjata irtonainen pohjavilla pois. Tässä on kasa nro 1, seuraavana päivänä lähti vielä toinen samanlainen kasa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti