tiistai 24. toukokuuta 2016

Helsinki KV 21.05.2016

Cadinan Wild Wish: AVO-ERI2
Tuomari: Marion Ten Cate, Alankomaat
Arvostelu: 2 yrs pretty girl. Needs a bit more self confidence. Lovely reach of neck. Lovely foxy head. Dark eyes. High set tail. Moves with drive & stride. Little bit a wavy coat.
Suomennos: 2-vuotias nätti tyttö, tarvitsee hieman lisää itseluottamusta. Kaunis kaulan kanto. Kaunis kettumainen pää. Tummat silmät, korkealle kiinnittynyt häntä. Liikkuu innokkaasti ja reippaasti. Hieman kihara turkki.
Lauantaina avattiin Lunan kanssa näyttelykausi Helsingin kansainvälisessä näyttelyssä. Oltiin neljänneksi viimeinen koira kehässä ja tultiinkin näyttelypaikalle vasta yhden jälkeen. Kehän laidalla meitä muistuteltiin, että oikeastaan koirien pitäisi olla viimeistään kahdeltatoista paikalla, hups. Odotus aikaa tuli kuitenkin näinkin vähintään riittävästi, päästiin meinaan kehään vasta kolmen jälkeen. Luna jaksoi kuitenkin hyvin odotella, ollaanhan nyt viime aikoina ravattu mätsäreissäkin ahkerasti ja siellä on tullut tuota odottelua treenattua. (Kulloon jälkeen ollaan käyty kolmissa mätsäreissä ihan harjoitusmielessä ja koska menestystä ei ole tullut, en ole niistä täällä blogin puolella maininnut.)

© Arja Wallin

© Arja Wallin

© Arja Wallin

© Arja Wallin

Kehässä Luna esiintyi oikein hienosti, pöydällä vasta tuttuun tapaan nojailtiin muhun ja katsottiin tuomaria kauhistuneena. "She's a bit shy" totesin tuomarille ja hänhän aloitti oikein reippaan lässytyksen ja rapsuttelun, kurkkasi Lunan suuhun ja kehui hirveästi. Jes, nyt tuli ainakin Lunalle tosi hyvä kokemus pöydällä ja arvostelua odotellessa Luna katselikin tuomaria sen näköisenä, että olipa kiva täti. Kilpailuluokassa sijoituttiin toiseksi ja tuomari tuli vielä sanomaan, että jos Lunalla olisi enemmän itseluottamusta, olisi se voittanut luokan. "Lots of training and she's gonna be so good!"

Cadinan Wild Will eli Rommi
© Arja Wallin

© Arja Wallin
Myös Lunan velipoika Rommi oli näyttelyissä ja pokkasikin luokkavoiton, ROPin, Cacibin ja vielä ryhmävoiton! Edellisenä viikonloppuna Rommi pokkasi heti ekoissa näyttelyissään kaksi vuotta täytettyään viimeisen SERTin, joten se valioitui Suomen muotovalioksi. Tällä hetkellä Rommin nimen edessä onkin jo näin pitkä litania arvonimiä: FI MVA BY JMVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA EEJV-15 BALTJV-15 BYJV-15 DKJV-15. Ja tuskimpa se tähän loppuu, hieno Rommi!

Jotamillen King Kaleb eli Kingi
© Arja Wallin

Vauhti oli niin kova, vaikka hihnan päässä olivat, ettei tämän parempia yhteiskuvia tullut :D
© Arja Wallin

"Siellä se ihana tyttö on <3"
© Arja Wallin
Luna sai näyttelyissä myös uuden ihailijan, Jotamillen King Kaleb eli Kingi iski silmänsä Lunaan jo kaukana ja tuijottikin Lunaa koko odottelu ajan. Heti heitettiin leikiksi ja oltiin samalla aaltopituudella. Kingi oli niin paljon Lunan perään, että meidän oli Lunan kanssa mentävä telttojen taakse piiloon Kingin kehän ajaksi, muuten ei olisi tullut kehässä esiintymisestä mitään. Ja hyvä kun mentiin, Kingi pokkasi viimeisen SERTinsä ja valioitui Suomen muotovalioksi. Saa nähdä, josko vaikka joskus sovitaan näillä rakastavaisille ihan viralliset treffit!

© Arja Wallin
Tosi kiva näyttelyreissu, nyt vaan ahkerasti mätsäröidään ja treenataan pöydällä oloa, josko meillekin vielä ne SERTit suotaisiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti