lauantai 16. heinäkuuta 2016

Mäntsälä KR 16.07.2016

Cadinan Wild Wish: AVO-ERI1, SA, PN3, VASERT
Tuomari: Petr Rehanek
Arvostelu: 2 years old bitch. Very nice body. Scissor bite, eyes dark, ears wellset. Chest deep, back broad & straight, tail wellset, fore- and hindquarters well angulated, temperament movement.
Suomennos: 2 vuotias narttu. Todella kiva vartalo. Saksipurenta, tummat silmät, hyvin sijoittuneet korvat. Syvä rinta, leveä ja suora selkä. Hyvin sijoittunut häntä, etu- ja takakulmaukset hyvin kulmautuneet. Tempperamenttiset liikkeet.

Tänään käytiin Mäntsälässä kaikkien rotujen näyttelyissä Lunan kanssa. Luna kävi aluksi aivan ylikierroksilla ja vaikutti olevan innoissaan näyttelyistä. Kaipa se on pieni tauko tehnyt terää. Luna oli tosi kiinnostunut muista koirista ja myös ihmisiä uskalsi käydä oma-aloitteisesti moikkaamassa. Rohkeutta on siis ainakin neiti saanut lisää! Kehässä Luna meni tosi hienosti ja pöydälläkin osattiin käyttäytyä. Luna kyllä nojaili mua vasten, mutta pysyi kuitenkin jaloillaan. Häntä laski ja pidin Lunan mahan alta pystyssä, mutta se oli hurjan reipas eikä pelännyt tuomaria kovin paljon. Jes! Tulokseksi saatiin ERI ja SA ja kyllä fiilikset oli korkealla. Paras narttu kisassa jäätiin kolmanneksi ja pokattiin VARA SERT. Huippufiiliksissä siis kohti seuraavia näyttelyitä!

© Arja Wallin

© Arja Wallin

© Arja Wallin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti