sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Porvoo KR 11.09.2016

Cadinan Nadja: AVO-ERI2
Tuomari: Barbara Müller, Sveitsi
Arvostelu: Typical head and expression. Very well developed fore chest and chest. Exc. musculed hindquarters. Moves with reach and drive. Nice coat texture.
Suomennos: Tyypillinen pää ja ilme. Todella hyvin  kehittynyt eturinta ja rinta. Erinomaisen lihaksikkaat takakulmaukset. Liikkuu ulottuvasti ja etenevästi. Kiva turkin laatu.

Cadinan Wild Wish: AVO-ERI1 SA PN1 SERT VSP
Tuomari: Barbara Müller, Sveitsi
Arvostelu: Pleasing outline. Strong bones. Very well angulated in front and rear. Exc. head shape and expression. Moves with drive. Nice coat texture.
Suomennos: Miellyttävä ulkomuoto. Vahvat luut. Erittäin hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Erinomainen pään muoto ja ilme. Liikkuu edeten. Kiva turkin laatu.
Huippu päivä ja huippu koirat! Dinakin oli meillä turistikoirana mukana, eikä kumpikaan Nana eikä Luna välittänyt mitään kavereista. Ensin oli Nanan vuoro ja neiti esiintyi varmaan parhaiten, mitä vielä koskaan. Viime näyttelyissä se liikkui hieman huonosti nurmella, meinasi laukata koko ajan. Tänään ei tietoakaan laukasta, vaan hienoa ja näyttävää ravia juoksi. Muutenkin esiintyi kehässä huippuhyvin ja kyllä oli hymy herkässä, kun kehäsihteeri huusi "Koira saa erinomaisen". Ymmärrettävästi jäätiin kilpailuluokassa toiseksi, kilpakumppanimme kun oli paremman mallinen.

Luna kävi vähän ylikierroksilla ja ravaili menemään niin kovaa vauhtia, etten meinannut perässä pysyä. Ja kehässä vauhti vain kiihtyi. En uskaltanut kuitenkaan lähteä itse juoksemaan, ettei Luna pomppaa laukalle. Eli eikun pikakävelyä neidin perässä. Pöydällä vähän ujostutti, muttei kuitenkaan nojaillut kovin pahasti. Tuttuun tapaan sanoin tuomarille Lunan olevan hieman ujo, johon hän tokaisi "No, we don't want to know that, she's behaving very well, aren't you good girl" :D "Koira saa erinomaisen" huudettiin Lunallekin ja silloin olin jo ikionnellinen. Kilpailuluokassa en meinannut uskoa korviani, kun tuomari osoitti meitä ja sanoi "number one". Kehäsihteeri vielä ojensi SA-ruusukkeen. Paras narttu -kisassa Luna kävi taas vähän ylikierroksilla ja saimmekin mennä edes takaisin -juoksun kahdesti, kun Lunaa niin pompotti ekalla kerralla. Sitten juostiin kierros porukassa, jonka jälkeen tuomari ohjasi meidät jonon kärkeen. Sitten juostiin vielä kerran ja sitten tuomari nyökkäsi ja ohjasi meidät palkitsemispaikalle siinä järjestyksessä. Niimpä Lunasta tuli paras narttu 1 ja kehis ojensi meille SERT-ruusukkeen. Sitten olikin vielä rotunsa paras -kehä serkkupojan kanssa. Dina rupesi kehän laidalla haukkumaan kasvattajaa ja Lunalla meinasi mennä pasmat sekaisin, mutta hienosti malttoi kuitenkin keskittyä vielä viimeisen juoksukierroksen. Meille ojennettiin VSP-ruusuke. Huippuhieno Luna, kyllä me ollaan töitä tehty tämän eteen! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti