torstai 17. heinäkuuta 2014

Wilson yhä myynnissä


Maanantaina puhelin soi ja Wilsonista kiinnostunut pariskunta pyysi päästä katsomaan Wilsonia. Sovittiinkin tapaaminen jo samalle päivälle, joten puolilta päivin iäkkäämpi pariskunta ilmestyikin pihaan. He olivat aivan ihastuneita Wilsoniin ja kyselivät innoissaan kaikkea tarpeellista. Pian kaupat jo sovittiinkin ja jouduimme haikeina luopumaan Wilsonista. Uusi perhe kuitenkin vaikutti niin täydelliseltä, että sopeuduimme nopeasti kolmen koiran perheemme kanssa.

Luna vaikutti alkuun olevan vähän hukassa, kun ei ollutkaan enää painimiskaveria. Kovasti se yritti pyytää Nanaa ja Dinaa leikkimään, mutta ei ne isot oikein ymmärtäneet. Keskiviikkoon mennessä hauvat kuitenkin sopeutuivat uuteen porukkaan ja sekä Dina että Nana innostuivat leikkimään Lunan kanssa, joten ei pikkuisen tarvinnut täysin yksin leikkiä.

Tänään (torstaina) puhelin kuitenkin soi aamulla ja Wilsonin omistajat soittivat ja ilmoittivat palauttavansa Wilsonin. Vähän jäi syy epäselväksi, mutta ilmeisesti ei oltu ajateltu loppuun asti pennun ottamista. Wilsonia kehuivat hirveästi ja olivat suruissaan, kun eivät voineet pentua pitää.

Niimpä Wilson tuli käymään meillä ja illalla kasvattaja haki sen pois, Wilsonhan ei ole meidän, vaan kasvattajan, kun emo oli meidän sijoituskoira.

Wilson on siis yhä myytävänä, katso lisätiedot edellisestä postauksesta. Linkki postaukseen: http://halihauvat.blogspot.fi/2014/07/myynnissa-musta-mittelspitz-urospentu.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti