keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kuvakuulumisia + video

Allekirjoittanut on ollut viime aikoina melko laiska kameran kanssa, vain pari kertaa on koirat sattuneet kameran eteen. Kännykkäräpsyjä on kuitenkin kertynyt jonkun verran, joten eiköhän tästä jonkinlaisen kuvapostauksen saa aikaan.

Dina on niin onnessaan, kun on saanut ikioman retuutuslelun Lunasta :D

Nana pysyttelee sivussa ja tuntuu odottavan, että koskas toi vika pentu lähtee.


Dina on tosi huonossa karvassa tällä hetkellä ja koko ajan lähtee lisää karvaa. Kauhulla odotetaan kuinka paljon sitä karvaa lopulta lähtee, kasvattaja pelotteli, että sille jää vain pieni tupsu häntään ja hyvin vähän karvaa muualle.

Nana sen sijaan saisi jo päästää irti noista karvoistaan, että ehtisi vaihtaa ennen talvea

Luna ei oikeasti ole ihan näin kapisen näköinen, kuin tässä kuvassa. Niillä on vain Dinan kanssa niin rajut leikit ja Luna on aina ihan Dinan kuolassa, jolloin karvakin menee sen näköiseksi :D Lisäksi kuva on hieman ylivalottunut ja jälkikäteen ajateltuna olisi ollut fiksumpi ottaa kuva varjossa auringonvalon sijaan, kun varjossa näyttää paljon paremmalta.
Lunasta on paljastunut varsin kaikkiruokainen koira, sille maistuu melkein mikä vain,
mm. marjat, vesimeloni, omenat...

Helteillä koiratkaan ei jaksa tehdä paljon muuta kuin nukkua <3

Ja tuohonko mun pitäis vielä mahtua nukkumaan?

Sängynvaltaajat

Aina välillä Dina muistaa hengailla myös Nana kaverinsa kanssa

Välillä hauvelit joutuvat näin noloon tilanteeseen :D


Nana pääsi tallikoiraksi ja kävi tarkistamassa heinän laadun, kun nostin sen heinäpaalin päälle :D

Ja loppuun vielä pieni video Lunasta ja Dinasta. Dina saa aina välillä älyttömiä hepuleita ja silloin meno on tällaista. Luna raukalla ei ole mitään mahdollisuuksia pysyä perässä :D Ei sen puoleen Nanakaan ikinä pysynyt, silloin kun Dina sai vielä hepulit Nanan kanssa leikkiessä.Maanantaina (4.8.) kaikki kolme saivat rokotukset. Luna ei edes huomannut piikkiä niskassa, kun eläinlääkäri huijasi koiria syöttämällä niille makupaloja samalla. Dina sen sijaan todellakin huomasi piikin; mulkaisi eläinlääkäriä luokkaantuneena (ei sanonut kuitenkaan mitään) ja sen jälkeen piiloutui vain selkäni taakse, eikä olisi millään tahtonut mennä eläinlääkärin luo sydämen kuuntelun ja hampaiden tarkistuksen ajaksi. Nanakin mulkaisi eläinlääkäriä ihmeissään, mutta ei välittänyt piikistä sen enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti