sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Hyvinkää RN 20.09.2015

Cadinan Wild Wish: NUO-EH, NUK1
Arvostelu: Powerful female who is too heavy. Correct expression and head. Nice topline. Should have wider front. Excellent rear. A little loose in front. Correct coat. Needs better handling.
Suomennos: Voimakas naaras, joka on liian raskas. Oikea ilme ja pää. Kiva ylälinja. Pitäisi olla leveämpi edestä. Erinomainen takaosa. Vähän löysä edestä. Oikea turkki. Pitäisi esittää paremmin.

Cadinan Nadja: AVO-EVA
Arvostelu: Lovely bitch, except that it needs toll dentition by standard. Excellent head. Well balanced body. Correct movement. Correct coat textrure. Well handled.
Suomennos: Viehättävä narttu. paitsi se tarvitsee virallisen hammastodistuksen. Erinomainen pää. Hyvin tasapainoinen vartalo. Oikeat liikkeet. Oikea turkin laatu.  Hyvin esitetty.
Juu, tänään käytiin siis Nanan ja Lunan kanssa Hyvinkäällä ryhmänäyttelyissä. Tehtiin testi, josko Luna esiintyisi paremmin äitin kanssa. Noh, eipä esiintynyt. Äiti jännitti esittämistä hirveästi ja Luna vilkuili jatkuvasti, missä minä ja Nana ollaan. Juoksut se meni ihan ok, pöydällä se ei käyttäytynyt lainkaan. Häntä alhaalla ja yritti vain "väistellä" tuomaria. Seisoessa se vain tuijotti Nanaa/mua, eikä keskittynyt lainkaan. Noh, tulipahan sekin testattua. Täytyy ensi kerralla testata, josko Luna toimisi paremmin niin, että reissussa oltaisiin liikkeessä vain minä ja Luna.

Nana sen sijaan esiintyi tosi hyvin, vaikka kehää odotellessa ei keskittymistä riittänyt mihinkään muuhun, kuin muihin koiriin. Nanalla on juuri juoksut loppumaisillaan, joten muut koirat kiinnostivat paljon enemmän, kuin namit. Juuri ennen kehään menoa keskittyminen kuitenkin löytyi ja kehässä se esiintyi tosi hienosti. Arvosanaksi tuli kuitenkin ei voi arvostella, koska Nanalta jouduttiin poistamaan joku aika sitten yksi kulmahammas ja meillä ei ollut Kennelliiton virallista hammastodistusta. Juupa juu, eikun huomenna klinikalle hakemaan virallista todistusta Kennelliittoon lähetettäväksi. Hieman tietenkin ärsyttää, kun tämä tuomari selkeästi piti Nanasta ja varmasti oltaisiin saatu vähintään SA ilman hammas-sählinkejä. Noh, ensi kerralla sitten.

Loppupeleissä näyttelyistä jäi kuitenkin ihan hyvä fiilis. Nähtiin paljon uusia ja vanhoja tuttuja ja sää oli hieno. Paras uusi tuttavuus oli Nanan isä Hippu, joka oli turistina omistajiensa mukana. Hippu oli tietysti ihan rakastunut Nanaan juoksujen vuoksi :D Paljon huomasi Hipussa samoja piirteitä, kuin Nanassa näin livenäkin. Kuvistahan ollaan tietty nähty näitä jo aiemminkin :)

Isän ja tyttären halitervehdys :D

Mahti Vahdin Hiewatha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti