lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuosikooste 2016

Vuosi lähenee loppuaan, joten on aika kurkistaa, mitä vuosi 2016 piti sisällään.


Tammikuu


Tammikuussa blogi vietti hiljaiseloa, mutta tällaisia kuvia löytyi puhelimen syövereistä. Ollaan siis mitä ilmeisemmin otettu rennosti (allekirjoittaneen opiskellessa) ja lenkkeilty lumisissa maisemissa. 

Helmikuu


Helmikuussa suunniteltiin tulevaa näyttelykautta ja ihailtiin tammikuisia lumikuvia. Kännykän kuvagalleriasta löytyi väsynyt Dina ja vahtikoirat pihalla.

Maaliskuu


Maaliskuussa meille myönnettiin kennelnimi ja blogin nimi muuttui Kennel Hugspitziksi. Puhelimen syövereistä löytyi väsyneitä ja kerjääviä koiria <3

Huhtikuu


Huhtikuussa aloitettiin näyttelykausi Dinan kanssa Lahden KV-näyttelyssä, tahmeasti liikkuvalle Dinalle tulokseksi tuli EH. Lunan kanssa olisi ollut myös näyttelykauden avaus, mutta neiti riehui kannuskyntensä rikki ja hankki antibioottikuurin itselleen. Loppukuusta vietettiin Nanan 6v-synttäreitä.

Toukokuu


Toukokuussa vietettiin Dinan 6v ja Lunan 2v synttäreitä. Kierrettiin paljon mätsäreissä, mm. Kulloossa. Ja lopulta päästiin Lunankin kanssa korkkaamaan näyttelykausi Helsingin KV näyttelyssä. Tuloksena AVO-ERI2 ja kehän jälkeen tuomari tuli harmittelemaan Lunan ujoutta, kun olisi kovasti halunnut sijoittaa sen paremmin. Ja kuten kännykkäkuvista näkee, muuten ollaan otettu hyvinkin rennosti :D

Kesäkuu


Kesäkuussa käytiin Lunan kanssa Lahden ryhmänäyttelyssä hakemassa EH ja jälleen tuomarilta kommentti, että olisi pärjännyt paremmin, jos ei olisi niin ujo. Juhannukseksi matkustettiin Savonlinnaan mökkeilemään. Hauvelit pääsivät myös osallistumaan hevosharrastukseen hiittikoirina :D

Heinäkuu


Heinäkuussa muisteltiin juhannusta kuvapostauksen muodossa. Käytiin Lunan kanssa Mäntsälässä kaikkien rotujen näyttelyssä, jossa Luna pokkasi VASERTin. Samaisena päivänä kenties joku ötökkä pisti Lunaa kuonoon ja seuraavana päivänä se oli repinyt kuononsa auki. Ell-reissuhan siitä seurasi ja vaadittiin lopulta kahdet vahvat antibiootit, ennen kun nenä saatiin kuntoon. 
Eräs tuttu toi kaninsa meille käymään ja Dinahan oli aivan rakastunut :D

Elokuu


Elokuu vietettiin hiljaiseloa blogin puolella ja kotipuolessa paranneltiin Lunan kuonoa. Vietettiin Lauran rippijuhlia ja muuten otettiin rennosti.

Syyskuu


Syyskuussa pääsi Nana korkkaamaan näyttelykautensa Helsingin ryhmänäyttelyssä. Nana oli ihan fiiliksissä, kun pääsi esiintymään ja tulokseksi tuli EH. Heti seuraavana viikonloppuna olikin Porvoon näyttelyt, johon mentiin Nanan ja Lunan kanssa. Nanan tulokseksi tuli ERI ja Luna pokkasi toisen SERTinsä! Loppukuu otettiin iisisti (kuten kuvista näkyy).

Lokakuu


Lokakuussa blogissa oli hiljaista ja kännykkäkuvien perusteella myös kotonakin.

Marraskuu


Marraskuussa ihailtiin kolmea kaljua lumihangessa. Puhelimen mukaan ainakin Luna on ottanut chillisti :D

Joulukuu


Joulukuussa paketoitiin Lunan kanssa näyttelykausi Helsinki Winnerissä ja Voittajassa. Molemmista tuloksena ERI ja kommentti "vaatii harjoitusta ja itseluottamusta". Jouluaattona toivoteltiin perinteisesti hyvät joulut kortin muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti