lauantai 9. syyskuuta 2017

Porvoo KR 09.09.2017

Cadinan Wild Wish: AVO ERI1 PN2 SA SERT FI MVA
Tuomari: Petra Schultheiss, Saksa
Arvostelu: Gutes format. Typvaller kopt mit korrekta details. Gute körper & knochen. Etnas tief angesezte rute aber korrekt getragen. Flussigor, sleichmässifer bewesung. Geptlägtes haar im schwartz. (Anteeksi virheet, en osaa sanaakaan saksaa)
Suomennos: Hyvän mallinen, tyypikäs pää, jossa oikeanlaiset yksityiskohdat. Hyvä runko ja luusto. Hieman alas asettunut häntä, mutta oikein kannettu. Yhdensuuntaiset, vajavat liikkeet. Hyväkuntoinen musta karvapeite.

Vihdoin se meille napsahti, viimeinen SERT <3 Koko vuosi ollaan pidetty näyttelytaukoa, kunnes Porvoon näyttelyiden kutsu alkoi pomppia silmiin. "Noh, kai se pitäisi vielä oman kylän kisat käydä kokeilemassa." todettiin ja ilmoitettiin Luna sinne. Keli ei suosinut, välillä satoi kaatamalla ja välillä hieman vähemmän kaatamalla. Olin Lunan kanssa kaksin liikenteessä ja totesin, että turha kai se on stressata, joko pärjätään tai ei. Vähän ennen kehää otin Lunalta kurahaalarin pois ja pöyhin kädellä karvat pois lytystä. Ja eikun kehään. Pöydällä Luna nojaili taas mua vasten, mutta antoi hirmu nätisti katsoa hampaat yms. Juoksemiset oikein hienosti ja niin vain meitä nostettiin aina ykköseksi. Paras narttu -kisassa veteraaninarttu kiilasi vielä meidän edelle, mutta se oli onneksi jo valio, joten SERT ojennettiin meille. Ja koska se oli Lunan kolmas SERT, tuli siitä myös Suomen Muotovalio! Tavoite siis nyt saavutettu, enää ei ole mikään pakko käydä näyttelyissä. Mutta koskaan ei voi sanoa ei koskaan ;)

Behind the scenes: näyttelyssä oli vähän märät tunnelmat :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti